Naar blog overzicht - 20-12-2017

Hoe kun je als manager een creatief klimaat creëren?

In mijn vlog van deze week stel ik je de vraag ‘Wat nou is nou het allerbeste kerstpakket voor je medewerkers? In deze video geef ik je een toffe tip hoe je je medewerkers een kerstpakket kan geven, waar ze helemaal lyrisch van worden, waar ze ontzettend blij van worden en waardoor ze nog extra hard voor je gaan werken ook.

Het is weer de tijd van het jaar. Je moet weer nadenken over wat je in het kerstpakket gaat stoppen. Misschien heb je stiekem de kerstpakketten al klaarstaan en komt deze blog als mosterd na de maaltijd, maar onthoudt hem dan alvast voor volgend jaar, want het is een gouden tip.

Geef een mooie ervaring aan je medewerkers

Ik zie eigenlijk de laatste tijd best vaak kerstpakketten die gaan over een mooie ervaring meegeven. Dus waarmee je je medewerkers een ervaring cadeau kan doen. Supertoffe gedachte, maar tegelijkertijd ook een beetje krom. Want, waarom zou je maar één keer per jaar je medewerker een mooie ervaring meegeven? Dat is toch niet alleen maar voorbehouden
aan de kersttijd? Dus, mijn tip voor het ideale kerstpakket is de volgende.

Pak pen en papier en schrijf het volgende op:

Wat zou jouw werk een stuk aangenamer maken? En hoe kan ik daaraan bijdragen? Zullen wij er voor het nieuwe jaar een goed gesprek over hebben?

Pak die vraag en stop hem in een mooi doosje. Elisa krijgt van mij deze prachtige ervaring cadeau. Oftewel…hoe we jouw werk nou echt leuk kunnen maken. Strikje erom en je hebt een geweldige ervaring om cadeau te doen.

Durf je dat in een pakketje te stoppen en durf je het hele jaar te investeren in een
memorabele ervaring voor jouw medewerkers? Dan pas geef je het ideale kerstpakket.

Wil je meer weten over hoe je het werk van je medewerkers elke dag tot een feestje kan maken en hoe je ze tot grote hoogtes kan brengen? Laat het dan even weten. Stuur mij een berichtje en ik help je verder.

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn vlogs? Ik zet er elke week één online. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en deel het gerust hieronder met anderen.