Naar blog overzicht - 07-04-2017

Vanuit je passie keuzes maken

Sinds kort heb ik een Virtual Assistant ingehuurd om ervoor te zorgen dat ik nog meer kan doen waar ik goed in ben, namelijk mensen stimuleren om hun dromen na te jagen.
Ik wil je dan ook graag voorstellen aan Dorrit Bom, mijn persoonlijke Virtual Assistant (VA): 

Ondernemen is geweldig. Als professioneel dromenjager kom ik zoveel gave mensen tegen. Mensen met mooie dromen. Mensen die hun dromen najagen. Mensen die elke dag vol energie aan het werk gaan en in het leven staan. Daar krijg ik zelf ook ontzettend veel energie van. Om jou ook wat van deze energie te geven interview ik maandelijks een van deze mensen. Hun verhalen mogen gehoord worden. Het podium is even voor hen. Vandaag is het podium voor… Dorrit Bom

Wat doe je als VA?

Ik werk sinds ruim anderhalf jaar met veel passie als VA en dat bevalt mij uitstekend! Iedere dag is weer een bijzondere dag met mooie leermomenten en geweldige ervaringen. Geen werkdag is hetzelfde en bestaat uit agenda- & emailbeheer, planningen, offertes maken, reizen boeken, facturatie, privézaken regelen en ga zo maar door (kijk hier voor nog meer info). Dat is ook echt de reden dat ik ‘s ochtends al bruis van de energie om aan de slag te gaan voor mijn mooie diverse en bijzondere groep ondernemers, zoals Ruben.

“Mijn enige regret is…”

Ook raak ik gemotiveerd door het feit dat ik ‘eigen baas’ ben en ik ook kan besluiten om te starten met een heerlijk kopje koffie in de tuin genietend van het zonnetje! Jarenlang heb ik voor grote commerciële bedrijven gewerkt en mijn droom was altijd om voor mijzelf te beginnen. Nu ik deze mooie keuze heb gemaakt en met deze droom bezig ben, is mijn enige ‘regret’ dat ik mijn droom niet eerder heb nagejaagd.

Inspireren en samenwerken

Mijn droom is natuurlijk nog helemaal niet klaar… Ik zou nog veel meer op VA-gebied willen doen zoals andere VA’s-to-be willen inspireren middels Masterclasses/Trainingen en met een krachtige groep VA’s willen samenwerken zodat ieder zijn of haar kracht voor de ondernemer kan inzetten. Samen kennis delen en doorgeven is een van mijn grote inspiratiebronnen en ik geloof daar dan ook heilig in.

“Mijn belangrijkste inspiratiebron is Prince”

Ik heb uiteraard nog andere inspiratiebronnen waarvan de belangrijkste in mijn leven Prince is. Hij heeft mij op vroege leven geleerd dat je moet gaan waarvoor jij staat, dat ‘anders’ zijn best gewoon is en heel erg gaaf juist en dat prachtige muziek echt invloed heeft op je geest en motivatie. Ook Barack Obama bewonder ik enorm door zijn tomeloze respect voor alles en iedereen. Iedereen in zijn of haar waarde laten is dan ook voor mij heel belangrijk in het leven.

Nieuwe leermomenten

Dit alles gezegd hebbend, schroom ik er ook niet voor om bij mijzelf naar binnen te kijken en mijzelf iedere dag open te stellen voor nieuwe leermomenten zodat ik van juist andere mensen en situaties kan leren wat mij weer verder helpt om mijn droom na te jagen!

“Het volgende podium is voor Clara de Mik”

Wie zou ik volgens jou de volgende keer het podium moeten geven?

Ik wil graag het podium geven aan Clara de Mik van Slagerij van Kampen omdat zij al haar keuzes op haar passies baseert en daarom het leven leidt dat zij altijd heeft gewild en hierin ook erg succesvol is!