Naar blog overzicht - 29-08-2018

Oefening die je dag en je leven verandert

Ken je dat gevoel? Dat je van alles wilt doen op een dag en dat je er aan het einde van de dag achter komt dat het je (weer) niet gelukt is? Hoe vaak heb je wel niet gehad dat je als je terugkijkt op een dag, dat je die dingen die je eigenlijk het liefste wilde doen juist NIET hebt gedaan? Dat je juist met allemaal dingen bezig bent geweest, die ook wel belangrijk waren, maar die niet datgene waren wat je écht wilde doen? Nou, ik heb een goede truc voor je hoe je ervoor kan zorgen dat je juist die dingen wél doet.

Ga met mij mee op mijn wandelingetje in de vlog of lees verder onder de video.

In de ochtend op pad

Eén van de dingen die ik zelf persoonlijk graag vaker wilde doen, was een wandelingetje maken. Nou zoals je in mijn vlog kunt zien stond ik om half 7 ’s ochtends bij het Valkenburgse Meer. Lekker een wandelingetje maken. En ik doe dat juist in de ochtend, omdat het onderdeel is van die truc.

De truc!

Als jij écht die belangrijke dingen wilt doen, zorg je dat je ze aan het begin van je dag doet. Het is über simpel, iedereen kan het. Maar je moet wel even bereid zijn om wat vroeger op te staan en dan die dingen te doen. En doe het echt ook op die manier.

Sta een half uurtje eerder op en doe dan die dingen die jij eigenlijk op die dag had willen doen. De zaken die je je normaal gesproken ook voorneemt te doen, maar aan het einde van de dag vaak toch niet gelukt zijn. Dat is zonde! Dus sta een half uurtje eerder op en ga ze dan doen.

Wil je graag sporten? Dan ga je lekker in de ochtend sporten. Of wil je net als ik, vaker wandelen om wat meer te bewegen? Dan ga je dat doen. In de ochtend! Wil je het liefste elke dag aan je boek schrijven, maar lukt dat niet? Sta dan een half uurtje eerder op en gebruik dat half uurtje om te schrijven.

Hou het simpel

Maak het jezelf niet te ingewikkeld. Want zelfs dat halve uurtje gaat al bijdragen. En dan zul je zien dat je je aan het einde van de dag ook lekkerder voelt. Want je hebt iets bereikt. Je kunt dus je dag en je leven veranderen in een half uurtje. Super toch?

Succes! En ik ben benieuwd hoe jouw eerste half uurtje van de dag eruit ziet. Laat het me weten!

Wil je op de hoogte blijven van mijn vlogs? Ik zet er elke week één online. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en deel het gerust hieronder met anderen.