De pijnlijke waarheid
Naar blog overzicht - 11-09-2018

De pijnlijke waarheid

Bijna 3 jaar schrijf ik artikelen en maak ik vlogs over persoonlijke effectiviteit. Alle methodes testte ik altijd zelf. Soms pijnlijk, soms moeilijk, soms ook onzin. Sinds een aantal maanden loop ik met een gek gevoel rond: “Het is genoeg! Nu moet het anders!” Ik wil voor jou in ‘overdrive’. Ik wil alles geven. Ik wil alle kennis en ervaring (de leuke en de nare) met je delen. Ik wil je meenemen op mijn tocht naar ultiem succes, naar het bereiken van mijn grote doelen. En ondertussen ga ik jou helpen hetzelfde te doen: Jouw doelen en succes bereiken.

Hoe?

Ik ga eerlijk met je zijn en zorgen dat jij eerlijk tegen jezelf gaat zijn. Ik ontwikkel nu een training genaamd “There Are No Shortcuts In Life”. Hieronder staat de introductie van de training. Zullen we eens kijken wat je er bij voelt?

There Are No Shortcuts In Life

Laat ik gelijk pijnlijk eerlijk zijn. Je stelt niet zoveel voor. Het lukt je niet eens om de afspraken met jezelf na te komen laat staan de afspraken met anderen. Misschien kom je zelfs onbetrouwbaar over af en toe. Je bent niet succesvol genoeg. Je zit vol stress. Er komt lang niet zoveel uit je vingers als zou kunnen. Je zou zoveel meer impact kunnen maken. Maar je doet het niet. Niet genoeg.

Hoe ik dit allemaal weet? 99,9% procent van de mensen voelt zich zo. Sterker nog, ik voel me soms ook zo. We doen steeds weer ons best om er het beste van te maken. Maar dat ‘beste’ lukt maar niet. Als dat zou lukken zou je bij die 0,1% mensen horen die wél succesvol zijn en zich zo voelen. De mensen die deze training niet nodig hebben. Omdat ze allang weten hoe het werkt.

Ik zal je nog wat vertellen. Jij weet óók allang hoe het werkt. Deze training volgen gaat je vast en zeker heel veel herkenning en bevestiging opleveren.

Waarom zou je deze training dan nog volgen?

Omdat het je nog steeds niet gelukt is om dat wat je weet om te zetten in actie, in resultaat. Je weet misschien wat je moet doen om succes te behalen, maar je doet het nog steeds niet consequent genoeg. Je bent niet elke dag gestructureerd bezig, aan het bouwen. Je hebt geen systeem dat je helpt het vol te houden. Een systeem dat rekening houdt met wat werkt en met hoe JIJ werkt. Een systeem dat past bij jou en dat bewezen effectief is.

Een systeem dat bouw je. Dat kost tijd en energie. Dat moet je durven testen. Een systeem bestaat niet uit alleen maar kekke lifehacks. Ben jij bereid om nu eindelijk de harde waarheid onder ogen te zien? Succes komt niet vanzelf, je moet er keihard (en slim) voor werken. Ik ga je helpen dat systeem te bouwen én… het vol te houden.

Ik lever een niet-goed-geld-terug-garantie, maar alleen als jij ook levert. Alleen als je bereid bent de harde waarheid te aanvaarden en je in het zweet te werken.
Voel je je niet aangesproken door deze boodschap? Dan zijn er 2 dingen mogelijk:
  1. Je bent een van die 0,01% gelukkige, succesvolle, betrouwbare mensen
  2. Je bent niet eerlijk tegen jezelf

In beide gevallen zal deze training niet bij je passen en kan ik je niet helpen. Voel je je wel aangesproken? Chapeau, jij durft eerlijk tegen jezelf te zijn!

Zet jezelf alvast op de shortlist!

Je kunt door voor de koelkast. De koelkast is in dit geval de shortlist voor de training “There Are No Shortcuts In Life”. Voor de training zijn maar 100 plekken beschikbaar. Als jij je naam en mailadres hieronder achterlaat kom je op de shortlist waar vanuit later dit jaar 100 mensen worden gekozen.
  • 100 mensen die hun doelen nu eindelijk eens gaan bereiken.
  • 100 mensen die een klap in hun gezicht durven op te vangen.
  • 100 mensen die eerlijk tegen zichzelf gaan zijn.
  • 100 mensen die gaan knallen!

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres: