CONNECT (Verbinden)

Wij geloven in de kracht van creativiteit & co-creatie. We brengen mensen samen door echte aandacht voor elkaar in workshops, trainingen en mindset-shifts.

CONTRIBUTE (Bijdragen)

Wat wil jij bijdragen aan jouw omgeving? Activeer jezelf en anderen tijdens een strategie- of visiesessie. Ervaar ook Ruben’s unieke bijdrage als dagvoorzitter of presentator.

CREATE (Creëren)

Verbaas jezelf door je eigenheid aan te boren in een van onze creatieve sessies of brainstorms. Leer hoe je meerwaarde creëert door jezelf te zijn en jezelf te laten zien.

Wij inspireren young professionals om zichzelf te zijn, zich te verbinden met anderen en hun creativiteit in te zetten waardoor ze meer succes & geluk ervaren.

Heel praktisch; wat krijg je van ons:

  • Duurzame cultuur- en gedragsverandering waar klanten én medewerkers enthousiast van worden
  • Programma’s, trainingen en workshops die altijd interactief, creatief, actief en motiverend zijn
  • Stappenplan om direct in actie te komen en je dromen of doelen te realiseren
  • Brainstorms en creatieve sessies die je direct verder helpen
  • Blog en Vlog met inspiratie, tips en verhalen om je leven of organisatie bizar bijzonder te maken

"Creativiteit is zien wat iedereen ziet. Maar doen wat bijna niemand doet"

Wat drijft je en waar krijg je energie van?

 

Durf te kiezen en investeer in je relaties

Stop met excuses, kom in actie en blijf in beweging

Hoe?
Gebruik de 7 impactlevels !

Blog Meer falen is de grootste onzin

Effectiviteit - Meer falen, en dat dat goed zou zijn, is de grootste onzin die er is! We willen toch geen medewerkers die alleen maar bezig zijn om fouten te maken? Die juist willen falen? Van die faalhazen? Lees verder

Blog Waarom pijn soms fijn is en nodig om succes te bereiken

Effectiviteit - Pijn is natuurlijk niet fijn. Maar je hebt wel pijn nodig om succes te bereiken. Net als topsporters door die pijn heen bijten, is het voor ons ook goed om af en toe het ongemak te omarmen. We kijken veel te vaak naar het eindresultaat; het succes. Hoe het zou zijn als het is geslaagd. En natuurlijk is dat goed. Lees verder

Naar blog overzicht

Wil jij ook bizar bijzonder worden?

LEGO® SERIOUS PLAY®
Wat is het en wat kun je er mee?

De LEGO® SERIOUS PLAY® methode biedt een creatieve aanpak voor innovatie en het verbeteren van bedrijfsprestaties. Door het bouwen met LEGO steentjes wordt het menselijke kapitaal binnen organisaties ontketent.

Iedereen kan ‘spelen’ met LEGO. Wat de LEGO® SERIOUS PLAY® methode speciaal maakt is dat onder begeleiding van een gecertificeerde facilitator volledige inclusie en betrokkenheid ontstaat. Iedereen doet mee en heeft inbreng. Er ontstaan kwalitatieve gesprekken op de inhoud waarbij iedereen wordt gehoord. Door middel van storytelling en het werken met metaforen ontstaan rijkere verhalen die inzicht geven in de uitdagingen die spelen.

LEGO® SERIOUS PLAY® is een gefaciliteerde denk-, communicatie- en probleemoplossingstechniek voor organisaties, teams en individuen.

Ik wil meer weten over LEGO® SERIOUS PLAY®

Gamification inzetten bij verandermanagement, hoe dan? Met de GameStorm!

De GameStorm is ontwikkeld om abstracte uitdagingen van organisaties in een halve dag spelenderwijs te transformeren naar een concrete oplossing en aanpak. Samen aan de slag om uw organisatie in beweging te brengen? Speel de GameStorm!

Het zakelijk speelveld verandert voortdurend – en steeds sneller. Als organisatie is meeveranderen een vereiste. Soms met grote acties, soms in het klein. Met behulp van de GameStorm gaan teams samen aan de slag en ontdekken ze spelenderwijs wat er nodig is om verandering in beweging te brengen.

Het is een laagdrempelige manier om de kracht in een team te benutten, mensen te betrekken en te luisteren naar wat er speelt in uw organisatie.

Het kan onder andere gebruikt worden voor strategische doelen (bijvoorbeeld merkpositionering), omzet-uitdagingen, verandermanagement of marketing doelen.

Ik wil meer info over de GameStorm

Anderen over Ruben en bizarbijzonder.nl ...

Ruben heeft veel gevoel voor trends, gastencontact en gastvrijheid. Hij richt zich op de toekomst en komt gevraagd en ongevraagd op plezierige wijze met ideeën. Hij heeft het talent om anderen hierin mee te nemen; zijn verrassende trainingen hebben ons naar een hoger gastvrijheidsniveau gebracht. Met creativiteit én structuur.

Willemieke de Waal – Directeur de Kennemer Duincampings B.V.

Lees meer

Ruben is goed in mensen uitdagen, ze op hun gemak te stellen en te zorgen dat je echt je best voor hem wilt doen. Hij neemt je serieus en helpt je verder. Hij gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg maar zorgt dat je met een positief gevoel weer verder komt. Dankzij Ruben kreeg De Cultuurschool een grote en mooie kans. Dank je wel!

Simone den Haan – Mede-eigenaar De Cultuurschool

Lees meer

Dat gebeurt me niet vaak. Zelden zelfs. Dat je iemand ontmoet die je écht aan het denken zet, écht een goed verhaal heeft en dat verhaal in alles uitdraagt. Ruben laat je met een schijnbaar oneindige hoeveelheid energie op een heldere en persoonlijke manier zien hoe je meer uit jezelf en je omgeving kunt halen. En hoe je wat terug kunt doen. Hij zet je aan het denken, keert je bestaande opvattingen binnenstebuiten en komt dan met hele praktische tips. ‘Praat met Ruben’, is het beste advies dat je in lange tijd hebt gehad.

Tim Daalderop – Contentmarketing & Copywriting specialist

Het team van bizar bijzondere professionals

Ruben Klerkx Createur & Dromenjager

Ruben is altijd op zoek naar de mogelijkheden, naar wat wél kan. Hij brengt mensen en organisaties naar een hoger niveau. Zijn motto: "Go big, or go home!"

Suzanna Bijlsma Kindercoach

Suzanna helpt kinderen meer uit zichzelf te halen. Ze richt zich op het vergroten van het zelfvertrouwen en het creatieve vermogen van kinderen én ouders.

Charlotte Tee Business support

Charlotte biedt excellente businessondersteuning en regelt kleine zaken en grote projecten. Dankzij Charlotte kun jij doen waar jij goed in bent.

Droombaan Zelf in te vullen...

Word jij de nieuwe held van ons team? Wij zoeken razend enthousiaste en gedreven mensen die ons willen helpen Nederland creatiever te maken!

Word jij onze volgende creatieve opdrachtgever?